Rólam

A fotós történetmesélő és művész is egyben, aki saját szemüvegén keresztül látja a világot, és ezt adja át képein keresztül. Célunk, hogy fotóinkkal olyan pillanatokat örökítsünk meg, melyek hűen adják vissza a családi és baráti események hangulatát. Minden ember életében vannak olyan pillanatok, amelyeket szeretne örökké az emlékezetébe vésni, fotósként a feladatomnak tekintem, hogy megragadjam ezeket a meghatározó pillanatokat. 

Kerékgyártó Tamás fotográfus vagyok. Gyerekkorom óta érdekel a fotózás világa, már akkor szívesen örökítettem meg családi, iskolai eseményeket az édesapámtól kapott régi filmes fényképezőgéppel. Érdeklődésem később is megmaradt, 2004-ben vásároltam első digitális fényképezőgépemet, mellyel szintén hobbi szinten örökítettem meg közös kirándulásokat, családi és baráti összejöveteleket. 

Szeretem figyelni körülöttem életünk egyszerű, bonyolult, apró, hatalmas és csodálni való dolgait, melyeket lefotózva talán át tudom adni másoknak is, hogy hogyan is látom a világot.